Artsin blogi Stadin turvallisin vaihtoehto. Mielipiteeni ovat henkilökohtaisia, eivätkä edusta puolueen tai minkään järjestön kantaa asioihin.

Historiallinen hallitus

  • Historiallinen hallitus

Sipilä on tekemässä selkeesti uutta ennätystä hallituksen sooloilussa ja ihmisten pahoinvoinnissa. Hallitusvastuu syö aina kannatusta ja päätökset ei miellytä kaikkia mutta nyt alkaa olla vaikea löytää henkilöitä jotka ovat tyytyväisiä hallituksen työskentelyyn.

Hallitus rämpii ihan uskomattomissa pohjamudissa ja Sipilä on kohta toistamiseen starttaamassa yksityiskonettaan kohti Naantalia ja parempi olisikin ennen Malmin lentokentän sulkeutumista. Tämän jälkeen homma hidastuu kun Presidentin luokse kiiruhdetataan audin takapenkilä istuen. Ehkä valtiolta löytyy poliisisaattue tähän touhuun jotta päätöstä ei ehdittäisi purkaa. Poliisit lähtisi varmaan mieluusti saattamaan pääministeriä.

Omalla facebook sivullani http://www.facebook.com/portsarinpoika  Pohdin asiaa että joko Sipilän aika olisi ohi ja nauttiiko hallitus/eduskunta enään kansan äänestyksessä antamaa luotamusta tällä porukalla. Uudet vaalit on iso kustannus mutta rahaa ei oikein mitata tässä suhteessa. Asioilla vaikutetaan niin monenihmisen elämiseen ja jaksamiseen.  Vaalien jälkeen on kuitenkin tapahtunut paljon. Perussuomalaiset on hajonnut, hallitus syönyt sanansa moneen kertaan. Vaaleissa puhutaan asiat aina parhainpäin mutta nykymenolla kärsimme äänestäjien puutteesta entistä enemmän. Tällä politiikalla ei tuoda ihmisiä uurnille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Professori Juhani Suomi ei ollut haastattelussaan monessa asiassa oikeassa, mutta hän kuvasi nykyhallitusta osuvasti: yksi askel eteenpäin ja kaksi taaksepäin.

http://lokari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/244382-kekk...

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

"mutta nyt alkaa olla vaikea löytää henkilöitä jotka ovat tyytyväisiä hallituksen työskentelyyn."

Vatuloinnista huolimatta moni on tyytyväinen hallitukseen, kuten EU-eliitti, hyväveliverkosto, ja maahanmuuttajat. Uskoisin, että edustamasi puolue, sosiaalidemokraatit, pitää myös samat tahot tyytyväisinä. Heidän lisäksi myös ay-liike kiittää.

Mutta kuka pitäisi tavalliset suomalaiset tyytyväisinä?

Käyttäjän artsin kuva
Arto Dahlman

Miten määritellään tavallinen suomalainen?

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Tavallinen suomalainen on sellainen jonka etua ei mikään etujärjestö tai hyväveliverkosto aja. Mutta heillä on suomen kansalaisuus ja sen mukana tuomat oikeudet, kuten koulu, terveydenhoito, sosiaaliturva.. Niin sanottu hyvinvointivaltio rakennettiin tavallisille suomalaisille, mutta sitä ollaan nyt lujaa vauhtia romuttamassa.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Mutta kuka pitäisi tavalliset suomalaiset tyytyväisinä?"

Hyvä kysymys, johon on vaikea löytää vastausta. Kun katsoo nykyisen hallituksen toimia, niin tyytymättömyyshän siinä viriää mutta kun katsoo opposition tarjontaa ja sen saavutuksia edellisessä hallituksessa, tämän nykyinen alkaa näyttää ihan kelvolliselta.

Toimituksen poiminnat