Artsin blogi Stadin turvallisin vaihtoehto. Mielipiteeni ovat henkilökohtaisia, eivätkä edusta puolueen tai minkään järjestön kantaa asioihin.

Seurakuntavaalit 2018

  • Seurakuntavaalit lähestyvät joten vaalitörppö otetaan esiin ja kohti vaalikenttiä
    Seurakuntavaalit lähestyvät joten vaalitörppö otetaan esiin ja kohti vaalikenttiä

Täyttelin seurakuntavaalien vaalikonetta ja tällä kertaa oli kysymykset todella mielenkiintoisia. Kirkon kohdallakin oli tietenkin maahanmuuttoon liittyviä kysymyksiä mutta selkeästi kysymyksistä paistoi nuoret ja syrjäytyneet. Kirkolla on mielestäni tärkeä rooli nuorien kanssa toimimisesta. Itse olin nuoren mikroautokerhossa sekä pidin pienoismallikerhoa. Kaikki ne viikonlopun yhteiset leirit seurakuntien leirikeskuksissa huokuu hyviä ja hauskoja muistoja.

Kirkko on vaikeassa tilanteess kun on erkaantunut ihmisten arjesta liikaa eikä ihmiset halua rahoittaa toimintaa kirkollisveron kautta. Kirkon avustaminen kaikille suomalaisille pelottavassa maahanmuutossa on ollut omiaan lisäämään kirkosta eroamista. Mielestäni kirkon tulee auttaa hädässä olevia ja on sitte eri instanssit jotka tutkivat ja tuomitsevat väärät tarkoitusperät.

Käyn joka Joulu kauneimmissa joululauluissa. On upea nähdä kuinka kaikki tilaisuudet on aina täynnä. Kirkon tulee panostaa näihin mitä ihmiset haluavat.

Haluaisin että tulevaisuuden kirkossa ei syrjitä ketään, ollaan tasa-arvoisia ja huomioidaan eri ikäryhmien tarpeet.

Olen ehdolla siis Helsingistä Malmin seurakunnasta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat