Artsin blogi Stadin turvallisin vaihtoehto. Mielipiteeni ovat henkilökohtaisia, eivätkä edusta puolueen tai minkään järjestön kantaa asioihin.

Viha puolue????

Persuja on haukuttu vihapuolueeksi ja pidetään uhkana kansan turvallisuudelle. miksi? Siksikö että on eriäviä mieliteitä vanhojen puolueien kanssa?

 

Jos mietitäänn vähän vihapuolue nimitystä... Persut on suht hiljaa ja kertovat omia mielipiteitään, lehdet paukuttaa juttuja ja facebook on täynnä persuja vastaan nousseita linkkejä, ketkäs näitä linkkejä ja juttuja suoltavat? no tietysti demarit ja porvarit, eikös nämä ole viha puolueita kun lietsovat vihaa kansalle. muut yrittävät ajaa kansan etua niin nämä juntit keskittävät voimansa persujen haukkumiseen.

Taas seuraavissa vaaleissa alkaa jollotus lehdissä kuinka on yritetty kaikkensa kansan eteen tekemiseksi ja silti kannatus tippuu, onko ihme kun vaalikausi menee uuden puolueen parjaamiseen. Äänestäjät äänestävät maisteria ja ministeriä takaisin eduskuntaan vaaleista toiseen, näiden pitäs olla koulutettuja ja sivistyneitä, ei ole hääppönen meidän opetustaso jos korkeakoulut suoltaa tälläisiä sieltä ulos.... no ehkä sen verran ovat sivistyneet että osaavat juoda pikkurilli pystyssä punkkua ja huijata kansan rahat kaikenlaisilla verukkeilla.

Kossua ja kaljaa juova kansanedustaja ristiinnaulitaan välittömästi koska kuvaajat saivat hänet kuviinsa. Korkeakouluissa varmaan opetetaan kiskasemaan jurrit oikeassa paikassa ja äkkiä mustan auton penkille ettei kuvaajat nää.

Kuinka moni kansanedustaja voi luvata käsi raamatun päällä ettei ole julkisella paikalla selvästi humaltuneena???? tai kuinka moni uskaltaa tunnustaneensa vetässeen kunnon jurrin???

PS: nyt kun olen uskaltanut arvostella vahoja puolueita, niin rikosilmoitukset kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voisi jättää lomakauden loppuun niin pääsen sitten paremmin ruotimaan rosikseen asioita sillä olen lomalla ny... ;-)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän partalainen kuva
Reijo Kamula

Kyllä persut on saaneet vihakirjoittelusta varmasti kannatustaan vastaavan osuuden! Se että näkyvimmät parjaajat ovat sd:tä Junger, Tuomioja,Lipponen,Kiljunen,Jaakonsaari, jne. on minulle ollut yllätys!
Vaalitappio ja persujen nousu samaan sarjaan, näyttää ottavan koville!
Sdp:lle sopisikkin panderolliksi! VIHAAMME RASISMIA JA PERUSSUOMALAISIA!

Toimituksen poiminnat